søndag 10. mai 2020

Fokus på helse har eksplodert

Mange er bekymret for helsen.
Coronapandemien som begynte i Kina for noen måneder siden har satt fokuset på hvor viktig det er med smittevern og hygiene.

Interessen for helserelatert informasjon har eksplodert fordi coronaviruset har vist alle hvor viktig det er å vite hva situasjonen er, hvordan myndighetene takler situasjonen og hva du og dine kan gjøre.

Media har sendt og publisert et enormt antall nyheter omkring viruset, behandlinger, vaksiner, medisiner og så videre. Men det har også vært en enorm interesse for smittevern og hygiene.

Dette er fordi fornuftig smittevern og god hygiene er enkle ting du selv kan gjøre for å beskytte din egen og andres helse. Om du er smittet kan du bruke et munnbind for ikke å smitte andre, og om du ikke er smittet kan du bruke håndsprit som Antibac for å unngå å bli smittet av viruset.

Om man prøver å se fremover i tid vil nok interessen for virus og bakterier avta noe, men mange vil nok ha en liten pakke munnbind i skuffen og ganske sikkert Antibac håndsprit tilgjengelig, ja kanskje til og med på seg.