torsdag 14. mars 2024

Nettbutikk test: E-wheels.no vant

E-wheels.no vant nettbutikk test.
Det finnes mange bra elsykkel nettbutikker i Norge, men hvem er best av nettbutikkene? Etter flere tester ble nettbutikken E-wheels.no kåret til vinner.

Jeg har designet mange nettbutikker gjennom årene og jeg har som de fleste andre nordmenn også kjøpt både varer og tjenester i mange nettbutikker også. Så jeg tenkte, hvem bedre enn å foreta en nettbutikk test.

Det eneste problemet var at det har blitt så mange nettbutikker at jeg måtte finne en bransje hvor det ikke var så mange nettbutikker å teste slik at jeg kunne presentere en liste med de beste nettbutikkene uten å bruke flere dager på å teste nettbutikker. Valget falt på elsykler, siden det ikke er så mange av dem og at det er sesong for elsykler.

Jeg valgte å rangere resultatene etter utvalg, prisnivå og brukervennlighet. Når jeg i etterkant ser resultatlisten er det egenlig sikkert ikke overraskende at testresultatene ble som dem ble. Merk at det kan hende noen av nettbutikkene kan ha endret prisene etter testene, men når testene er representative for når testene ble gjennomført.

Her er de 5 beste nettbutikkene i testen:

  1. E-wheels.no
  2. Bikeshop.no
  3. Bikster.no
  4. Sykkelbutikken.no
  5. Evosykler.no
Det var en lang liste med flere elsykkel nettbutikker i testen, men dette er altså de 5 beste, og vinneren ble altså E-wheels.no.

Det er også andre nettbutikker som har varer i denne kategorien som kunne ha kommet med på listen om man skulle teste andre nettbutikker som har elsykler som en liten del av utvalget, for eksempel xxl.no, kajakk-fritid.no og biltema.no.