tirsdag 7. november 2017

Lyst på et spionkamera?

Smart og praktisk med spionkamera.
Trenger du et spionkamera? Det er faktisk blitt veldig billig og du kan ivareta de fleste behov for overvåking og sikkerhet.

Utvalget av spionkamera, mini kamera eller et skjult overvåkningskamera er meget stort, og du vil garantert finne et “spy kamera” som passer til den utfordringen som du skal overkomme.

Et skjult overvåkningskamera kan du for eksempel få i form av en vekkerklokke som står på nattbordet ditt eller kamuflert som en røykvarsler, eller som en statue av en tegneseriefigur på barneværelset.

Andre typer for mer aktiv bruk betegnes gjerne helhetlig som mini kamera. Dette er spionkamera som gjør det mulig for deg å ta bilder i det skjulte. Dette kan være noe så enkelt som små kompakte kamera på rundt 2 centimeter, eller små kamera som er integrerte i spionbriller, spionpenner eller spion-armbåndsur.

Mesteparten av slikt utstyr er i dag ganske bra, på linje med de kamera som du finner i din egen smartphone. De gjør det også mulig å ta videopptak av høy kvalitet og med god lyd, så vel som at du kan ta enkeltbilder, det hele, uten at noen andre merker noe.