Kvik søker franchisetakere. |
Gjennom pandemien har nordmenn pusset opp for mer enn noen gang, og Kvik satser nå ytterligere i Norge.
– Vi gleder oss over satsningen på kjøkken i Norge, og Kvik er nå på jakt etter flere ambisiøse ledere som ønsker å satse, og som vil være med på å styrke dette danske designkjøkkenet, sier Are Bjøntegaard, Country manager i Norge.
Kvik ser potensialet og interesse fra alle kanter av landet og Kvik har ambisjoner om å vokse, både i markedsandel og i omsetning.– Det viktigste for oss på nåværende tidspunkt er ikke hvor butikkene skal ligge, men å finne de rette franchisetakerne, menneskene bak hver enkelt butikk, sier Bjøntegaard.
Hvis du ønsker å starte en ny bedrift, kan franchising være et godt alternativ. Ved å være franchisetager hos Kvik får man fordelen av å drive et veletablert kjøkkenkonsept hvor målet er å tilby dansk design av høy kvalitet til fornuftige priser. – Kvik er et ambisiøst selskap i alt vi gjør. Vi er kontinuerlig nyskapende og på hovedkontoret hjelper Kvik franchisetakerne med alt de trenger for å drive butikk, uansett om butikken er stasjonert i en stor eller liten by, sier Bjøntegaard.
– Vi har samme tilnærming til arbeidet vårt når det gjelder bærekraft. Vi er stolte over å ha nådd en viktig milepæl da vår egen produksjon ble CO2-positiv i begynnelsen av 2021. Dette er et viktig skritt på veien for å bli helt CO2-positiv innen utgangen av 2025, fortsetter han.
De beste butikkene omsetter for mer enn 60 millioner kroner med et driftsresultat på 8–10 prosent og gjennomsnittsinntjeningen for en franchisetaker var i 2020 nesten 3 millioner kroner i Norge. Så mange som 4 av 5 butikker oppnår sin økonomiske målsetting allerede det første året.
Ved å bli en del av et unikt konsept som franchisetaker hos Kvik, blir du med å hjelpe enda flere kunder å oppfylle drømmen om et dansk designkjøkken, bad eller garderobeløsning til overraskende lave priser.
Kvik leter etter mennesker som er sterke igangsettere som brenner for å skape kunder for livet.
– En sterk lidenskap og lyst til å utgjøre en forskjell er en helt essensiell hjørnestein for å være franchisetaker, sier Bjøntegaard.
Erfaring fra kjøkkenbransjen er ikke et krav, men franchisetakeren bør ha en sterk personlighet og tallforståelse for å kunne holde orden på både kontakter og forretning.
– Ikke minst leter vi etter mennesker som er gode på å la medarbeiderne føle at de faktisk gjør en forskjell for folk i hjemmene deres, sier Bjøntegaard.
Ressurser som kreves for å bli franchisetaker for Kvik Å bli Kvik-franchisetaker krever en investering, og den gjennomsnittlige investeringen beløper seg på mellom 1,5-2,0 millioner kroner, avhengig av størrelse og plassering.