søndag 6. november 2016

Gratis kredittsjekk på nett

Før du skal søke om abonnement som mobilabonnement og nettabonnement eller lån som billån og forbukslån blir det tatt en kredittsjekk. Dette er for å sikre seg at den som bestiller kan betale og at bankene ikke taper penger.
Men det kan også være for å se om din lånesøknad kan endres til et lavere eller høyere lånebeløp, eller til og med for å se om din lånesøknad trenger en medsøker eller en annen kausjonist.
Det finnes flere selskaper som foretar slike kredittsjekker, men det er bare kredittytere og lånegivere som banker og kredittkortselskap som har tilgang til denne informasjonen.
Men det finnes ett unntak. Du kan nemlig ta en kredittsjekk på deg selv på internett. Helt gratis.
Denne nettsiden beregner rett og slett din mulighet for å få innvilget et lån. Du kan gjøre endringer i skjemaet så du kan se hva du kan endre for å få innvilget lånet ditt, f.eks. endre lånebeløp, legge til medsøker, endre kausjonist og så videre.
Så når du bruker nettsiden kan du tilpasse det slik at du vet at du får godkjenning på din lånesøknad om du skulle bestemme deg for å søke om et lån eller endre en kredittgrense.
Lykke til med din kredittsjekk!