mandag 5. september 2016

Hvilket kredittkort er best?

Kredittkort er praktisk når du skal betale i butikker og på nettet. De fleste nordmenn har ett eller flere kreidittkort, årsakene til at nesten alle har kredittkort er at det også er endel andre fordeler med å ha et kredittkort.

Dette er kanskje fordeler mange ikke vet om, var du for eksempel klar over at du kan få billigere drivstoff med et kredittkort? Eller rabatter i helt vanlige butikker?

Eller hva med at de fleste kredittkort også har gratis reiseforsikring? Det er jammen noe å tenke over, for finner man det kredittkortet som er best for deg kan du faktisk spare endel penger.

Og da blir det nesten litt dumt å ikke ha et kredittkort.

Men problemet er selvsagt å finne det beste kredittkortet. Nå finnes det endel kredittkort tester og lister på nettet, men det er likevel ikke så enkelt. Hva om du allerede har reiseforsikring? Da kan et kredittkort uten det være bedre. Eller hva om du har el-bil? Da blir jo rabatt på bensin litt bortkastet.

Så hvordan finner man det beste kredittkortet da?

Nettsiden X-in.no har samlet den største oversikten på nettet med alle kredittkort (det er faktisk ultrolig mange typer kredittkort). Man velger bare kredittgrensen man tror passer så hjelper nettsiden å finne kortet som gir deg flest fordeler du velger.

Klikk her for å finne det beste kredittkortet.

Merk at tilbudene om kredittkort er uforpliktende så det skader jo ikke å teste ut kortene du kan få.