søndag 10. mai 2020

Flyttebyråer i Oslo og Akershus

Skal du flytte?
Oslo er Norges mest folketette og høyest befolkede fylke. Akershus er nå sammen med Buskerud og Østfold fylke nå Viken fylke, og har hovedsete i Oslo.

Oslo er landets hovedstad og har et yrende folkeliv, men mange tilflyttinger, fraflyttinger og flytting innad bygrensen. Også Viken fylke har masse flytting med hele 1,2 millioner innbyggere.

Det er naturligvis mange flyttebyråer i Oslo og det er i grunnen ikke så stor forskjell på flyttebyråene når det gjelder selve flyttingen. Det er nok hovedsaklig prisen på flyttingen som kan variere litt.

De største forskjellene på flyttebyråene finner du når det gjelder ekstratjenester som pakking, flyttevask, lagring og montering. Oslo Transport og Flytteservice tilbyr for eksempel flyttevask, minilager og kontrflytting. Tigerstaden Flyttebyrå er et annet flyttebyrå i Oslo, og de tilbyr også flere nyttige tjenester som flyttehjelp inkludert søppelhåndtering.

Selvsagt gjelder det å velge et flyttebyrå som anbefales av andre, har erfaring og forsikring på flyttingen om en ulykke skulle skje.

Dessuten kan det lønne seg å ringe flyttebyrået for å få et pristilbud og sjekke om de er hyggelige og behjelpelige.

Lykke til med flyttingen!